Avstängd vid nästa gula kort Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Nikola Vasic, Richie Omorowa och Robin Frej

Gäller senaste matchen mot Östersunds FK, enligt superettan.se

SPRINTERN

Topphastighet i den senaste matchen mot Östersunds FK, enligt superettan.se

33,11 km/h Monir Jelassi

KOMMENTAREN

I bortamatchen mot Östersunds FK vände Brommapojkarna på ett 2–1-underläge, efter första halvlek, till en vinst med 3–2. Det var BP:s åttonde raka match utan förlust.

Matchavgörande var ett trippelbyte som BP gjorde i andra halvlek. Då kom tonåringarna Theo Bergvall, Lucas Bergvall och Richie Omorowa in. Bröderna Bergvall samarbetade i den 77:e minuten och Theo kunde skjuta in kvitteringen till 2–2. I den sista tilläggsminuten kunde Richie Omorowa, efter en snedspark från en ÖFK-spelare, skjuta in bollen i mål och segern till BP.

Efter matchen blev målskytten Theo Bergvall intervjuad i Discoveryplus-sändningen och han sa det här om matchen:
- Vi började bra och vi hade ett läge där men sedan tycker jag att vi bjöd in dem i matchen med lite enkla misstag. De fick kontra på oss mycket. Sen är det starkt att vinna. Kul att både Richie och jag får göra mål. Det är mycket roligare att göra mål när man vinner. Vi har en bra laganda inom laget. Vi kämpar för varandra in i det sista och det visade sig idag. Vi har nu fyra raka segrar. Det ska bli kul att möta Halmstad på lördag.

HEMMASTATISTIK

Brommapojkarna har spelat tio hemmamatcher och det har blivit åtta segrar och två oavgjorda matcher. BP är Superettans bästa hemmalag. I den senaste hemmamatchen vann BP mot AFC Eskilstuna med 1–0. Målskytt var Philip Hellquist.