Seger för U21

Emil Tot Wikström gjorde ena målet och Taulant Parallangaj det andra när HBK U21 slog Helsingborgs IF på bortaplan med 2-0 efter 1-0 i paus.
Det var en ganska jämn första halvtimme när bollen delades mellan lagen utan några större chanser.

I den 33:e minuten kombinationsspelade sig Andreas Bengtsson, Lorent Mehmeti och Emil Tot Wikström framåt i planen och Emil gick på avslut utanför straffområdet. Bollen fick en härlig bana och gick vackert in i bortre hörnet.

Under andra halvlek så inledde HBK bäst och kunde utöka ledningen till 0-2 efter att Mikael Boman nickade in Albin Ahlstrand fina inläggsfrispark.

Efter 0-2-målet kontrollerade HBK mycket det som hände. Malte Påhlsson tvingades dock till en mycket kvalificerad räddning på en hörna i mitten på andra halvlek.

Villiam Dahlström vände och vred i straffområdet och prickade tyvärr stolpen.

- En rätt väl genomförd match till slut efter en kännande inledning, säger Alf Peterson, lagledare i U21.

Helsingborgs IF U21 - HBK U21, 0-2 (0-1)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Filip Eriksson, Taulant Parallangaj, Andreas Bengtsson - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Emil Tot Wikström (Egon Kurtulus, 90) - Lorent Mehmeti (David Norrman, 90) - Villiam Dahlström (Emil Annerhult, 66), Mikael Boman (Viggo Rolfsson, 66)
Avbytare utan spel Zackarias Nilsson, Wilmer Hesselgren
Mål 0-1 (33) Emil Tot Wikström (Lorent Mehmeti), 0-2 (50) Mikael Boman (Albin Ahlstrand)