En minst sagt effektiv kvart

Rubriken är lite överdriven. På 17 minuter gick P19 från 0-0 till 5-0 i första halvlek mot Djurgårdens IF. Slutresultat 6-2.
Matchen var jämn inledningsvis. Båda lagen hade varsitt läge innan Lorent Mehmetis inläggsfrispark passerade alla och gick i mål.

Leo Hedenberg gjorde 2-0 (20), Viggo Rolfsson 3-0 (26), Lorent Mehmeti på frispark för 4-0 (29) och Viggo Rolfsson igen för 5-0 (30).

- Effektiva minst sagt, menar assisterande tränaren Daniel Kaplinski.

Djurgården höjde sig efter paus och HBK gick ner sig lite granna. Djurgården vann halvleken med 2-1.

- Generellt sätt en fin första halvlek. Naturligt att man inte är riktigt 100% när man leder med 5-0. Skönt för grabbarna att känna att segerns sötma igen, säger Alexander Sakac.

HBK P19 - Djurgårdens IF P19, 6-2 (5-0)

Startelva Zackarias Nilsson - Emil Annerhult (ut 89), Filip Eriksson (ut 86), David Norrman, Wilmer Hesselgren (ut 77) - Pontus Carlsson (ut 86), Samuel Svensson (ut 81, in 89), Albin Ahlstrand, Leo Hedenberg (ut 77) - Viggo Rolfsson (ut 81), Lorent Mehmeti
Avbytare Petter Andersson, Enis Krasniqi (in 77), Axel Abrahamsson (in 77), Alex Hall (in 81), Egon Kurtulus (in 81), Viktor Dahlin (in 86), Noel Åberg (in 86)
Mål 1-0 (13) Lorent Mehmeti, 2-0 (20) Leo Hedenberg (Viggo Rolfsson), 3-0 (26) Viggo Rolfsson, 4-0 (29) Lorent Mehmeti, 5-0 (Viggo Rolfsson), 5-1 (70), 6-1 (83) Pontus Carlsson (Egon Kurtulus), 6-2 (84)