Äntligen genomfördes Laxacupen igen!

Efter två inställda turneringar var det förra veckan så äntligen dags för Laxacupen igen! Det blev fyra härliga turneringsdagar tors-söndag med perfekt fotbollsväder och all verksamhet samlat på Halmstad Arena IP. Sannarpsfältet var verkligen levande samtliga dagar med mycket folk på plats.

Stefan Mildaeus, ungdomsansvarig i HBK tillika Turneringsansvarig ser tillbaka på fina dagar:

- Fantastiskt kul att vi återigen kunde genomföra Laxacupen! Speciellt förra året kände nog många en hopplöshet när turneringar runt om i landet fick ställa in för andra året i rad. Även om årets cup får ses som en form av återuppstart så är vi mycket nöjda med dagarna på Sannarp. 


- Extra kul är det att föreningar som tidigare inte gästat oss har hittat hit och redan nu sagt att de kommer tillbaka. Det är såklart ett kvitto på att de har trivts här hos oss. 


- Som alltid när en turnering ska genomföras så krävs det en uppslutning av många ideella och jag vill passa på att rikta ett stort tack på föreningens vägnar till de som varit aktiva i kiosker, på skolor etc under dessa dagar! Ett speciellt tack till de som även hjälpt till som ansvariga för olika områden, och gjort ett fantastiskt jobb!


Laxacupen 2022 är över och nu följer en höst av utvärdering, samt planering inför nästa års turnering. Anmälan öppnar upp i slutet av September.


Laxacupen 2022 Vinnare i A-slutspelen:

P13 BK Astrio

P14 Veberöds AIF

P15 Halmstads BK

F13 Ljungby IF

F14 Älvsjö AIK FF

F15 BK Astrio


I klasserna för 11- och 12-åringar korades ej slutsegrare utan där spelades gruppspel och nivåindelat fortsättningsspel.


Alla bilder från Halmstadsport



Bilder dag 1 - del 1

Bilder dag 1 - del 2

Bilder dag 2 - del 1

Bilder dag 2 - del 2

Bilder dag 2 - del 3

Bilder dag 3 - del 1

Bilder dag 3 - del 2

Bilder dag 4 - del 1

Bilder dag 4 - del 2