Akademin spelar i helgen

Det blir en trippel av hemmamatcher i helgen för HBK:s Akademilag. Kom till matcherna för att se morgondagens stjärnor. P19 spelar sin match på Örjans valls A-plan.

P19 - IK SIRIUS

Lördag 13 augusti kl. 16.00 - Örjans vall A
För P19 har det gått tungt sedan den fina cupsegern nere i Holland i början på juni. Senast hemma mot Djurgården kom de tillbaka på ett strålande sätt och vann med 6-2 efter att gjort fem mål under en kvart i första halvlek.
Nu väntar IK Sirius som ligger näst sist i P19 Allsvenskan. HBK har ett försprång ner till Uppsalalaget med sex poäng och det kommer bli viktigt att hålla avståndet.
I våras när lagen möttes i Uppsala ledde Sirius fram till 83:e minuten när HBK vände till seger efter två snabba mål.

P17 - ÖREBRO SK

Söndag 14 augusti kl. 15.00 - Halmstad Arena Plan 2
På söndagen spelar HBK:s P17 hemmamatch mot Örebro SK ute på Halmstad Arena. I tabellen ligger HBK trea, två placeringar före Örebro SK som har fyra poäng färre.
När lagen möttes i april på Behrn Arena vann HBK matchen med 4-1. I skytteligan ligger Altin Mazreku på andra plats med sina 17 mål, ett efter MFF:s Alexandru Ghita. Märkbart är att Mazreku inte gjort mindre än sju straffmål.

P16 - LUNDS BK

Lördag 13 augusti kl. 12.00 - Halmstad Arena Plan 3
För P16 väntar en riktig toppmatch. Då Kinna IF lite överraskande förlorade senast mot Helsingborgs IF så är både HBK och Lund med i racet om seriesegern.
När lagen möttes i våras vann HBK med 1-0 efter ett tidigt mål av Vincent Johansson, vilket innebar Lunds första förlust.