Förlust i Trelleborg för P16

P16 fick sätta sig i bussen efter en 3-0-förlust nere i Trelleborg.
P16 fick inte riktigt ordning på spelet första 35 minuter mot ett aggressivt och fysiskt Trelleborg.
- Grabbarna hamnade i kampen alldeles för mycket istället för att lösa situationerna på vårt sätt. Det är en nivå upp på Trelleborg med deras aggressivitet och fysiska spel och det måste vi lära oss, säger Morgan Ljungkvist.

Trelleborg gjorde ett fint 1-0-mål i den 16:e minuten. Sen bjöd HBK på 2-0 i den 27:e minuten när man stressade igång en egen frispark på egen planhalva och till slut passade fram en TFF:are till friläge.

Sista 10-15 minuterna i första halvlek lyfte sig HBK och hade ett par fina halvchanser.

- Vi pratade i paus om att skapa överlägen för att komma förbi deras aggressivitet. När vi väl gjorde det i andra halvlek så löste vi det på ett bättre sätt, fortsatte Morgan.

HBK lyfte spelet men det är något att jobba vidare på. Trelleborg utnyttjade ett bolltapp och gjorde 3-0.

Efter det visade HBK sig upp sig från ett bättre sida och har väl tre-fyra riktigt bra chanser som borde ha resulterat i något mål.

- 3-0 är lite för stor skillnad med tanke på målchanser. Vi borde reducerat en eller två gånger tycker jag. Grabbarna har förhoppningsvis lite bilder och tempo att ta med sig och kanske har lärt sig lite om hur nästa nivå är, vilket är positivt, avslutar Morgan.

Trelleborgs FF - HBK, P16, 3-0 (2-0)

Startelva Noa Pastuhovic - Emir El-Kathemi (ut 46), Noel Wikström, Emilio Hatepovic (ut 70), Benjamin Fazljiu - Elis Wijk (ut 55), Laurent Qitaku, Lucas Gustafsson (ut 75), Altin Mazreku - Lukas Ek (ut 46), Linus Abrahamsson
Avbytare Filip Andersson (in 46), Bleon Kurtulus (in 70), Edmond Berisha (in 55), Thesar Jashari (in 75), Emilio Kostov (in 46)
Mål 1-0 (16), 2-0 (27), 3-0 (61)