1-1 för U21 mot Mjällby

HBK mötte ett namnkunnigt Mjällby och var inställda på en tuff match då Mjällby alltid är en svår motståndare.

I första halvlek hade HBK svårt att få igång något strukturerat anfallsspel då det blev mycket kamp och duellspel och det gick för långsamt med många bolltapp.

I andra halvlek spelade HBK upp sig och i 55:e minuten nickade Alexander Johansson snyggt in 1-0 på Tomas Boakyes högerinlägg.

Två minuter senare kvitterade Emil Vaughan med en drömträff från 20 meter ribba in.

HBK fortsatta att skapa chanser men brände bra lägen och matchen slutade 1-1.

- Offensivt har vi nycklarna fram till sista tredjedelen, där tar det många gånger stopp. Vi får inte tappa bollen på fel ställen som vi gjorde ett antal gånger. Sammanfattningsvis är vi inte nöjda då vi efterlyser lite högre effektivitet, säger Alf Peterson.

HBK U21 - MJÄLLBY AIF 1 - 1

Malte Påhlsson - Thomas Boakey, Alexander Berntsson, Taulant Parallangaj, Charlie Dagård (58) - Melvin Sjöland (58), Dusan Djuric, Kasper Karlsson, Simon Lundevall - Alexander Johansson, Albin Binnefors (79)

Avbytare: Pontus Karlsson (58), Viktor Håkansson (58), Jonathan Wadensten (79), Filip Larsson, Albin Ahlstrand, Erik Svensson,