Spelarröster efter matchen

Det var stor glädje efter segern mot Häcken och inne i omklädningsrummet var det höga sångröster som firade vinsten. När allt lugnat sig fick några av spelarna säga sitt efter dagens härliga seger.
EMIL TOT WIKSTRÖM fick denna gång börja på bänken men byttes in i andra halvlek och var den som avgjorde matchen med sitt första allsvenska mål.
- Jag fick äntligen sätta dit den. Otroligt skönt, jag visste inte hur jag skulle fira för det var så länge sen. Jag är bara glad.

- Jag fick kanske inte den bästa träffen men den gick inte i mål i alla fall. Då tänkte jag bara att vi måste hålla detta och sen är "Malle" fantastisk, stor eloge till honom. 
- Det var en otrolig seger för vi behöver alla poäng vi kan få nu, otroligt skönt.

MALKOLM NILSSON SÄFQVIST svarade för två matchavgörande räddningar på övertid och såg till att de kunde ta med sig tre poäng till Halmstad.
- Jag tycker vi gör en bra match idag och tycker inte att det är välförtjänt att de går in i paus med ledning. Första halvlek är jämn och vi kontrollerar första halvtimman på ett bra sätt. Sen skapade de lite chanser och vi släpper inte två otroligt onödiga mål. 
- Vi går ändå in med bra energi till andra halvlek och spelar bra fotboll.

Om offsidemålet:
- Det är skönt att vi för en gångs skull få lite marginaler på våran sida och som jag ser det så stor han precis framför mig så jag ser inte bollen. Jag tror Joel står framför honom och från min synvinkel är det solklart.

Om de avgörande räddningarna:
- Den första av Jeremeyffs chanser där går det så snabbt så det är bara att reagera. På den andra lobbar han över Berntsson så det är långa, långa sekunder innan han skjuter, jag försöker komma ut och läsa av honom och släpar lite med benet.

MARCUS ANTONSSON fick äntligen bryta sin måltorka när han gjorde 1-0 på straff.
- Det är ofrånkomligt att det blir lite extra press när man har haft så många matcher utan mål, men jag bestämde mig att göra det enkelt, tog kort ansats och fokuserade bara på bra bollträff. Han var på den men det spelar ingen roll för att den var så hård. Nu är måltorkan över, inte bara för mig utan även för laget att vi lyckas göra tre mål här. Det kommer att stärka oss inför avslutningen.

Om måltorkan:
- Jag har inte lagt särskilt mycket fokus på det utan har försökt hela tiden att komma till läge i matcherna. Göra rätt grejer på plan för jag vet ju att till slut lossnar det. Det handlar inte bara om oförmåga utan ibland handlar det om marginaler också med stolpe, ribba, studs ut.