Publikinformation: HBK-Örebro SK

Torsdagen den 28 oktober 2021 tar vi emot Örebro SK på Örjans vall. Avspark är kl. 19.00.
Vi uppmanar alla att köpa biljetter i förköp för att undvika biljettköer under matchdagen då vi endast har ett fåtal kassor öppna. Försäljningsställen ser du här.

Entréerna öppnar kl. 17.45 och stänger kl. 19.15. Kommer du därefter kan man gå in via Blå Huset på baksidan av huvudläktaren fram till att andra halvlek startar.
Kom i god tid för att undvika trängsel och köer.

Visitering sker vid insläpp både på hemma- och bortasektionen. På hemmasektion sker en selektiv visitering medan samtliga på bortasektion visiteras. 

Biljetten kan uppvisas i både pappersformat och i mobilen. Ladda gärna ner er biljett i mobilen ifall det är dålig mottagning på arenan. Om du har en trasig display så bör du skriva ut biljetten i förväg då skannrarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

Om du har sjukdomssymptom ska du stanna hemma.

Försök hålla avstånd till varandra så att vi inte får tillbaka högt smittotal.

Det är inte tillåtet att ta med sparkcyklar eller paraplyer in på arenan av säkerhetsskäl. 

Rökning är förbjudet inne på arenan.

Örjans vall är en kontantfri arena så det är kort eller swish som gäller vid betalning.

Försäljningsställen kommer att finnas bakom västra läktaren (sekt. 51-56), Örjansstugan, Kvasterian, huvudläktaren (två st.) samt på bortasektion.

Souvenirförsäljning finns i enklare skala i matchreceptionen som ligger på baksidan av huvudläktaren. Denna är öppen före match, i paus och efter match.

Kameraövervakning sker vid denna match precis som vid alla matcher i Allsvenskan. Detta för att kunna identifiera ev. ordningsstörare.

Parkering sker på ordinarie platser i centrum. Det finns platser på Folkparken, parkeringshus inne i city. Från city tar det drygt 10-12 minuter att gå längs Nissan till Örjans vall.
Det kommer att vara avstängt för parkering från Olympiavägen och Wallbergsgatan ner mot Örjans vall, samt från Hallands Konstmuseum.