Inför akademihelgen

Alla tre akademilagen spelar matcher i helgen varav två spelar hemma.
Bild: Måns Ramström, målvakt i P16. Credit: Louise Dock

P19 - BK Häcken, plan 1, lördag, 13:00

- Vi var såklart besvikna efter förlusten mot J-Södra senast men har haft en bra träningsvecka och jag tror killarna är rätt så revanschsugna säger Daniel Kaplinski som är tränare i P19.


- Vi förlorade med 3-1 mot Häcken på bortaplan i juli och det är ett skickligt lag men vi hoppas prestera bättre den här gången säger Christian Pizevski som också tillhör tränarstaben och som tillsamman med Kaplinski och Ingvar Andersson skött träningen den här veckan då huvudtränaren Johan Bergström har varit i Spanien på studieresa som SEF initierat.


Fint väder och fri entré. Varmt välkomna!


P17 - BK Häcken, plan 3, söndag, 13:00

- Uppe på Gothia Park hade även vi en tuff match mot BKH (2-5) men vi känner att spelarna både individuellt och lagmässigt gått framåt sedan dess så det skall bli spännande på söndag säger Mattias Olofsson i P17.


- Det märks att konkurrensen i vår trupp ökat nu när alla är friska så tempot och kvaliteten har varit intensivare på träningarna de senaste veckorna och förhoppningsvis så avspeglar det sig också i kommande matcher säger Tomas Carlsson.


Även på söndag ser det ut att bli fint väder. Varmt välkomna!


Lunds BK - P16, lördag, 17:00

P16 åker ner till Lund för tredje mötet mellan lagen i år. Dem två första har Lund vunnit. - Vi möttes i andra omgången i juni och vår insats där lämnade mer att önska. Vi möttes sedan för fem veckor sedan i första omgången av slutspelsserien och då ställde vi upp med ett ungt lag. Lund är ett bra lag så vi kommer behöva göra en bra insats för att förtjäna poäng. En bra prestation över 90 minuter är det vi vill se i alla delarna av spelet, säger huvudtränare Morgan Ljungkvist.