Haglund hoppas på publikstöd

I morgon är det andra matchen i år som det inte finns några publikrestriktioner på Örjans vall. Publikstödet betyder oerhört viktigt för spelarna och ledarna i HBK, så de vill gärna se er alla på arenan torsdag kväll.
- Vi vill ha hit publiken i så stora skaror som möjligt för det betyder väldigt mycket. Vi behöver hjälpen för att kunna ta tre viktiga poäng inför kampen om allsvenskt spel 2022, säger Magnus Haglund.

Det brukar tätna i tabellen när man närmar sig slutet på året och för båda lagen är de med i nedre regionen av tabellen. HBK på kvalplats och med tio poängs försprång till morgondagens motståndare.
- Som i alla matcher vid den här delen på året så är varje poäng av yttersta vikt, så även i morgon mot Örebro.

- Det blir en tuff match mot ett Örebro som säkert är mycket desperata att få sig så många poäng som möjligt från den här matchen. Ett lag som innehåller många namnkunniga spelare som har spelat länge på högsta nivå, säger Magnus Haglund och nämner spelare som Nahir Besara, Johan Mårtensson, Jiloan Hamad, Nordin Gerzic, Kevin Walker och Agon Mehmeti.

Senast vann HBK på Bravida Arena mot Häcken och fick med sig positiva bilder hem. Då var matchen på konstgräs, nu är det återigen naturgräs på hemmaplan där HBK endast förlorat en av elva matcher under säsongen.
- Vi har jobbat hårt med våra förberedelser inför matchen, har tränat på gräs igen då vi ska spela på Örjans valls gräs och där trivs vi alltid bra.

- Vi ser fram emot matchen och gjorde tre mål senast, kände att spelet satt återigen. Hårt jobb i vårt försvarsspel och sedan släppa loss vårt anfallsspel, så ska vi göra vad vi kan för att vinna matchen, säger Magnus Haglund, som tagit ut en 19-mannatrupp till matchen. I den ingår samma trupp som senast samt Edvin Kurtulus som var avstängd mot Häcken.