Förlust mot Häcken för P17

Det blev ingen revansch mot BK Häcken för HBK P17 när det på söndagen var dags för hemmamatch mot Hisingslaget utan gästerna kunde vinna med 4-0 efter 1-0 i paus.

HBK började dock matchen bra och första kvarten gick med knapp fördel till hemmalaget men efter det blev det mer Häcken och efter tjugosex minuter så blev det 0-1.

Alex Hall och Hugo Eliasson hade sedan lägen till kvittering men det ville sig inte framför Häckenmålet.

- Vi var ändå försiktigt positiva i paus och pratade om lite mer lugn med bollen och fler spelvändningar så skulle vi göra det svårare för motståndarna säger Mattias Olofsson i HBK.

Noel Åberg spelade i inledningen fram Hugo Eliasson till ett friläge där Eliassons skott till slut blev bortrensat på mållinjen så 1-1 var mycket nära. Istället blev det göteborgarna som rivstartade andra halvlek med tre mål på sjutton minuter och spikade därmed slutsiffrorna redan i 62:a minuten av matchen.

- Det är vi såklart inte särskilt glada eller nöjda över säger huvudtränaren Alexander Sakac.

– Men vi håller ihop laget resten av matchen och fortsätter jobba på så det visar på en bra karaktär i truppen och vi borde faktiskt fått in både en och två reduceringsbollar men Häckenmålvakten gjorde ett par väldigt fina räddningar.

P17 var obesegrade i tre matcher innan den här matchen och får nu möjlighet att försöka börja en ny svit på söndag 17/10 då BK Utsikten kommer på besök.

HBK P17 – BK Häcken P17, 0-4 (0-1)

Startelva Isak Svensson – Emil Annerhult, David Norrman, Viktor Dahlin (60), Wilmer Hesselgren – Leo Hedenberg (76), Egon Kurtulus (66), Milanas Razinskas (81), Noel Åberg (60) – Hugo Eliasson (66), Alex Hall.

Avbytare Axel Persson (60), Enis Krasniqi (60), Besnik Callaku (66), Viggo Rolfsson (66), David Neinhardt (76), Axel Abrahamsson (81), Hannes Mårtensson, Alexander Nielsen.

Mål 0-1 (26), 0-2 (51), 0-3 (54), 0-4 (62).