U21-final mot Elfsborg

Efter seger i kvartsfinalen mot Helsingborgs IF och i semifinalen mot Varbergs BoIS är det dags för U21 att spela final i U21:s Finalspel. På onsdagen väntar match mot IF Elfsborg på Borås Arena.
I seriespelet kom både IF Elfsborg och HBK trea i sina respektive grupper men har sedan tagit sig vidare och ska nu mötas i finalen. HBK-ledaren Johan Bergström förväntar sig en tuff match på onsdagskvällen.
- Det väntas en tuff match återigen. Med all sannolikhet möter vi ett A-lagsbetonat Elfsborg, de hade många i semifinalen. Det kommer säkert vara flera av de som hoppade in i söndags som kommer spela i morgon, tror Johan som vet att Elfsborg har en bra och bred trupp.

HBK har goda erfarenheter från matcher på Borås Arena tidigare i år. A-laget har vunnit dubbelt, 1-0 i genrepet och 3-2 i Allsvenskan, medan P19 vann bara för några veckor sedan med klara 4-0. Nu väntar final i U21.
- Det blir en tuff match med fin inramning, säger Johan.

HBK-truppen till matchen är: Malte Påhlsson, Zacharias Nilsson, Filip Larsson, Taulant Peci, Alexander Berntsson, Marcus Olsson, Viktor Håkansson, Eric Svensson, Pontus Carlsson, Dusan Djuric, Erik Ahlstrand, Simon Lundevall, Melvin Sjöland, Remo Gottfredsen Grgic, Mattias Saleem Almgren, Emil Tot Wikström, Alexander Johansson, Jonathan Wadensten.

Matchen börjar kl. 18.00 och kan ses på hallandsposten.se .