Totti och Kroon efter matchen

För Emil Tot Wikström och Samuel Kroon var dagens match comebacken de väntat på. 

Emil Tot Wikström om matchen:

- Det är studsigt och hoppigt, lite många bollar i luften, kanske. Men så är det på en sådan här plan. Jag tycker ändå vi skapar några farliga chanser i första halvlek. Visst dem har straffen i första men inte så mycket mer. Ganska böljande i andra halvlek, säger Emil om matchen.

- Skönt att komma igång lite så man är igång nu när det sätter igång, avslutar Emil.

Samuel Kroon om matchen och sin insats:
- En helt okej match. Jag tycker det är ganska svårspelat där ute idag men vi följer matchplanen och sätter en väldigt bra press på Kalmar och skapar mycket lägen därifrån. Så jag tycker vi har läge för att göra minst ett mål idag. Sen har dem lite lägen. Men ja, en helt okej match.

- Det var ju första matchen nu, jag har missat fem matcher och bara tränat några pass. Men jag kände att kom igång direkt och det kändes helt okej. Högre krav än så här under första matchen på några veckor har jag inte på mig själv. Så det är helt okej.

Samuel om hans frispark som målvakten räddade på mållinjen:
- Fy va synd det var. Jag fick en riktigt bra träff och jag kände när bollen lämnade foten att det var en bra träff och att den kunde gå in. Dock räddade han (Lucas Hägg Johansson, red anm) och "Bosse" nära på returen också.