Izabella Patel årets unga ledare i Halland

RF-SISU Halland delar årligen ut ett Ungdomsledarstipendium till årets unga ledare i distriktet. Stipendiet delas ut till en ledare i åldern 16-25 år i de halländska idrottsföreningarna, som utfört ett mycket bra arbete som aktivitets- och/eller organisationsledare.

Vald till 2020 års unga ledare i Halland är Izabella Patel , ansvarig tränare i HBK:s F9-grupp. Hon startade med gruppen 2018 och spelar själv även i HBK:s F17 parallellt med sitt ledarskap.

- Jag blev överraskad men såklart jätteglad över att bli årets unga ledare. Det är skoj att följa tjejernas utveckling och man lär sig något nytt varje tillfälle ihop med dom, säger en glad Izabella.



Izabella tillsammans med sitt flicklag.

- Jätteroligt och en välförtjänt utmärkelse! Izabella är en ung tjej med ett modernt ledarskap som tidigt tagit på sig rollen som ansvarig ledare. Hon visar hela tiden upp en nyfikenhet att utvecklas som ledare, säger Stefan Mildaeus, ungdomsansvarig i HBK.


Ur Motiveringen:

"Izabella blir med sitt sätt att vara och ta ansvar, en viktig förebild för andra unga ledare och bidrar samtidigt till att utveckla föreningens flickverksamhet."


Artikel i Hallandsposten 2021-03-26