Inför årsmötet

Nästa onsdag genomför föreningen sitt årsmöte och för första gången blir det digitalt. Nu när årsredovisningen är klar kan man konstatera att Halmstads Bollklubb med koncern går nästan med ett nollresultat.

 - HBK Elitfotboll AB går med plus och föreningen med ett mindre underskott vilket även gäller för Kombihallen, säger ordföranden Pelle Nilsson.


- Vi är glada att vi lyckades uppnå detta trots dramatiskt ändrade förutsättningar p g a pandemin och dess restriktioner, fortsätter Pelle.


- Det som har varit avgörande är att vi fått statligt stöd, gjort spelarförsäljning, HBK-lotten och att seriekortsinnehavare efterskänkt sina betalda kort. Vi vill framföra ett stort tack till alla, avslutar Pelle Nilsson.


Styrelsevalen När det gäller val av styrelse inför kommande år så har Stellan Elmgren avböjt omval efter sex år i styrelsen. Valberedningens bedömning är att antalet ledamöter minskas med en person och därmed ersätts inte Stellan Elmgren. Juristkompetens finns kvar i styrelsen genom Maria Zell.

Valberedningen föreslår omval av Tommy Jönsson, Tommy Andersson och Bengt Sjöholm. För kvartetten Rasmus Svensson, Maria Zell, Niels Berger och Cecilia Jönsson återstår ett år av deras val förra året.