Emma kom tillbaka

Emma Harrysson kom tillbaka efter några års uppehåll och har bara positiva tankar inför året som kommer för damlaget. Hon tror att det blir en bra säsong i div. 1.
Emma Harrysson hade inte spelat med damlaget sedan 2017, då hon därefter tog ett uppehåll. I somras var suget tillbaka på att spela fotboll och då kom hon tillbaka.
- Jag hade haft uppehåll ett tag och började spela igen i slutet på sommaren och hade därför inte så många förväntningar, mer än att ha ett riktigt roligt fotbollsår med brudarna, samt att vi gjorde en kanon säsong, säger Emma, som ångrar att hon inte började spela igen tidigare.

Privat studerar hon internationell marknadsföring.
- Jag tar examen i maj. Därutöver jobbar jag extra på AJ Produkter, hänger med vänner och försöker njuta av livet.

Hon beskriver själv att hennes största egenskap som fotbollsspelare är hennes spelförståelse och att hon i gruppen är en energidrivande individ med erfarenhet.

I år väntar spel i div. 1 södra Götaland och det ser Emma fram emot.
- Jag ser positivt på detta och tycker att det ska bli kul att möta nya lag, det kommer bli bra.
- Själv hoppas jag att göra en riktigt bra säsong 2021 och bidra med det jag kan. Sen får framtiden vara vägvisare vad som händer sen, säger Emma.

Hon gillar att spela i HBK, som hon ser som en anrik förening, och tycker att det finns många styrkor i laget.
- Vi har bra rutin, det är ett härligt gäng, begåvade fotbollsspelare och vi har en hög moral. Det jag skulle vilja se att vi blir bättre på är att jag vill se ännu mer pannben detta året, avslutar Emma Harrysson.

Om efternamnet är bekant så spelade hennes bror Isac i HBK:s herrlag under året 2018-20.


EMMA HARRYSSON

Född 29 juli 1997
Position Mittfältare
Klubbar Torup/Rydö FF (-2011), BK Astrio (2012), IF Centern (2013), IS Halmia (2013-17), Halmstads BK (2017- )