Årets stipendiater

Vid våra årsmöten delar HBK-Ringen ut stipendier till spelare från damlaget och Akademilagen. I år blev det inget fysiskt möte och därför presenteras spelarna på detta sätt.

Alice Sandahl

Alice är en orädd positions-och brytsäker back som tagit steget fullt ut för att bli en viktig kugge i vårt div 1-lag. Bra passningsspelare och väldigt stark i huvudspelet. Hon tar stort ansvar och är en fysisk spelare som alltid ger 100 procent. 




Nellie Andersson

Nellie är en spelare som kan användas både som mittfältare och forward. Hon tar stort ansvar både offensivt och defensivt, är snabb och har fin teknik. Hon är ett ständigt hot för motståndarna, gör både mål och assist, en poängspelare. 




Albin Ahlstrand

Albin är född 2004 och ännu en ung talang som förra året tillhörde HBK:s P17-trupp och i år huserar i P19. Han har under årets första månader växt ytterligare vilket har renderat i några träningar med vår allsvenska A-trupp och även en plats i startelvan, jämte Dusan Djuric på innermittfältet, då U21-laget mötte Falkenbergs FF i årets andra träningsmatch. En högerfotad innermittfältare att hålla ögonen på framför allt för sina fina offensiva egenskaper. 




Petter Andersson

Petter är född 2003 och ännu en målvakt bördig från Laholm. En positiv och väldigt god karaktär att nämna bland andra fina egenskaper. Var under 2020 framgångsrik förstemålvakt i P17-laget och konkurrerar denna säsong om förstaplatsen i P19-allsvenskan. Petter är en reaktionssnabb målvakt med en förmåga att ”spika igen” målet även på träning. Utvecklas hela tiden och kommer i slutändan bli så bra han bara kan bli genom sin fina inställning till fotbollen.