Haglund fick njuta igen på Borås Arena

Under elva säsonger var Magnus Haglund tränare för IF Elfsborg med Borås Arena som hemmaplan. Han fick uppleva många härliga matcher där och det fick han även göra idag. Vändningen mot Elfsborg från 0-2 till 3-2 var en härlig vinst för HBK.
- Vi tappade poäng sent mot Mjällby och fick 0-1 efter 23 sekunder och 0-2 efter 14 minuter idag. Då såg det otroligt tufft ut för oss, erkänner Magnus Haglund efter matchen.

- Vi fortsatte det vi skulle göra och det betalade sig. Elfsborg har väldigt få chanser och vi har 8-2 i skott på mål i den officiella statistiken, säger Magnus.

- Spelarna har en tro på att de ska kunna gå och vi fick tag på dem i uppspelsfasen. Vi har 55-45  i bollinnehav och jag vet inte om det har hänt på Borås Arena tidigare. Det var spelarnas karaktär och mod som avgjorde matchen.

Det var tre fina mål som gjorde att HBK vände matchen.
- Amir gör ett otroligt fin frispark, Simon gör en individuell prestation innan Marcus gör ett klassmål och Tots passnings till Sadat i djupled. Det är väldigt fina individuella prestationer, menar Magnus Haglund efter att HBK vunnit mot Elfsborg med 3-2.