Förlust för U21

Det blev förlust för U21 på måndagskvällen mot Landskrona BoIS med 1-3. Detta efter att redan i paus stått 0-3 till skåningarna.
Redan på uppvärmningen drabbades HBK av en skada då Dusan Djuric fick kliva av då han fick ryggproblem. Motståndarna hade ett seniorbetonat lag med uteslutande seniorer från deras A-trupp.

Första tio hade HBK tre hörnor med det var BoIS som gjorde 1-0 i 11:e minuten på en hörna. HBK-pressen bet inte och hemmalaget kunde komma till frilägen där Malte Påhlsson fick göra fina räddningar.

Före paus hade Landskrona ökat till 3-0. Efter paus kom HBK mer och mer in i matchen och kom till ett bra antal chanser. Till slut kom en reducering när Simon Lundevall (bilden) tog sig förbi på vänsterkanten och satte 1-3 vid första stolpen.

LANDSKRONA BoIS - HBK U21  3 - 1

Malte Påhlsson - Filip Larsson, Filip Eriksson, Alexander Berntsson, Viktor Håkansson - Pontus Karlsson (Melvin Sjöland, 73), Erik Ahlstrand, Kazper Karlsson, Simon Lundevall - Johan Gudmundsson, Albin Binnefors (Jonathan Wadensten, 83).
Avbytare utan spel: Zackarias Nilsson, Eric Svensson, Charlie Dagård, Albin Ahlstrand
Mål: 1-0 (19) Viktor Wihlstrand, 2-0 (30) Hampus Ferm, 3-0 (39) Hampus Ferm, 3-1 (83) Simon Lundevall