Nu lanserar vi HBK-appen

Inför säsongen introducerade vi Bollklubbens egna app för våra partners. Under våren har de kunnat använda appen för att bl.a. göra affärer med varandra och anmäla sig till events. Nu tar vi nästa steg och välkomnar alla er supportrar och medlemmar att ladda ner vår klubb-app!
Appen är gratis och i den kommer ni bl.a. att hitta:
  • Nyhetsflöde med det senaste om klubben och delvis exklusivt innehåll
  • Video med Magnus Haglund om motståndet inför varje match
  • En mängd exklusiva erbjudanden till er ifrån våra partners
  • Kalender med anmälningsfunktion för supporterevent i samband med match
Varför en klubb-app?
Vi hoppas genom appen knyta våra partners och till er som följer HBK privat närmare varandra och närmare klubben genom affärer och kommunikation. Det är vår förhoppning att ni genom erbjudanden från våra partners skall kunna spara pengar i er privatekonomi genom att genomföra goda affärer HBK-vänner emellan.
Att vi skapar en klubb-app skall inte på något sätt ersätta att vi träffas fysiskt. Tvärtom så hoppas vi att genom effektivare kommunikation kunna samla ännu fler HBK:are till våra events.

Kom igång
Appen heter Score och du laddar ner den där appar finns. Klicka dig därefter vidare till HBK och skapa ett konto genom att fylla i dina uppgifter. Du kommer därefter bli ombedd att byta ut den svartvita ikonen mot ett HBK-märke. Svårare än så är det inte.

Väl mött på Score!