Femetta för P17 i genrepet mot ÄFF

I den femte träningsmatchen för året fem dagar innan seriepremiären gjorde HBK P17 fem mål mot Ängelholms FF och vann matchen med 5-1 efter 2-0 i paus.
- Det har naturligtvis varit en väldigt speciell försäsong för alla fotbollsklubbar och lag i år men spelarna och ledarna har verkligen kämpat på föredömligt i alla våra tre äldsta trupper,säger HBK:s Akademiansvarige Robert Nordström som också tillhör tränarstaben i P17.

Det var HBK som inledde matchen väldigt starkt och hade ett stort bollinnehav och innan Lorent Mehmeti gjorde 1-0 på straff efter Enis Krasniqi blivit fälld i 22:a minuten så hade HBK redan skapat 4-5 jättelägen att spräcka nollan.


Det unga bollklubbsgardet fortsatte att spela en fartfylld fotboll resten av halvleken och skapade flera fina målchanser men det dröjde till sista minuten innan 2-0 föll och det var Viggo Rolfsson som med en klassisk ”tåfjutt” pangade in bollen i nättaket.


- Vår bästa halvlek för året, konstaterar P17:s huvudtränare Alexander Sakac. Ett koncentrerat försvarsspel där ÄFF bara har ett skott på mål blandat med eget tempofyllt passningsspel som utmynnade i många målchanser gör att vi var väldigt nöjda i paus.


Ängelholm backade hem i andra halvlek och ytorna blev mindre för HBK-spelarna på offensiv planhalva men man fortsatte trumma på sista trettio minuterna och lyckades göra ytterligare tre mål.


Först reducerade ÄFF till 2-1 på straff och sedan smög högerbacken Emil Annerhult fram i ett anfall och med ett ”konstskott” gjorde han 3-1.


Hugo Eliasson kom sedan fri och gjorde 4-1 med ett vänsterskott i pressat läge, några minuter innan duktiga domaren Damir Pezer blåste av kampen så fick Lorent Mehmeti avsluta målskyttet med en vacker nick fram till 5-1 som blev matchens slutresultat.
- Vi är såklart medvetna om att det blir ännu tuffare matcher i serien framöver men ÄFF kämpade på bra matchen igenom, så vi är verkligen tillfreds med killarnas inställning och prestation i alla matchens nittio minuter, avslutar en nöjd Alexander Sakac.


HBK P17 – Ängelholms FF P17  5-1 (2-0)

1-0 (22) Lorent Mehmeti, 2-0 (45) Viggo Rolfsson, 2-1 (50), 3-1 (60) Emil Annerhult, 4-1 (75) Hugo Eliasson, 5-1 (87) Lorent Mehmeti.

Laget: Isak Svensson – Emil Annerhult (67), Wilmer Hesselgren, David Norrman (79), Fabian Kindbom Nanfeldt (45) – Viggo Rolfsson (79), Noel Åberg (79), Milanas Razinskas, Lorent Mehmeti – Hugo Eliasson, Enis Krasniqi (79).
Avbytare: Kristian Misic (46), Viktor Dahlin (67), Hannes Mårtensson (79), Axel Abrahamsson (79), Hugo Rödin (79), Alex Hall (79), Alexander Nielsen.