Aktivitetstorsdag på Örjans vall

Tidigare idag träffades vårt partnernätverk ”Stigs Vänner” på Örjans vall för att denna gång göra upp om viktiga poäng i ” Aktivitetstorsdag”. Aktivitetstorsdagen är ett nytt inslag i nätverket och återkommer vid 8 tillfällen under året där fokus ligger på att tävla med och mot varandra. 
- Vi har tidigare tävlat i gokart och spelat shuffle samt rodd, äventyrsgolf, padel, boule och bowling att se fram emot. Vid varje tillfälle delas poäng ut till topp fem i respektive aktivitet - du tävlar alltså för ditt företag, berättar Kristoffer Pressfeldt, marknadssäljare på HBK. 

Dagens padeltävling vanns av Ola Carlsson på Bårdéns El. Grattis Ola!

- När vi så småningom summerar året ska en vinnare koras och vinnande företag vinner två platser till herrarnas träningsläger 2022, vilket vi tror och hoppas är en härlig morot till att komma på dessa träffar, säger Robert Nilsson som också är säljare på HBK.


- Vem vill inte åka till varmare breddgrader och umgås med laget samt titta på en fotbollsmatch eller spela mer padel, tänker Kristoffer och Robert.


Utöver denna företagsserie genomförs tio ordinarie tillfällen, som att bl.a. inviga Salt, partnerfotboll eller affärsdejting där "Stigs Vänner" samlas – här med ett ännu större fokus på att ha trevligt tillsammans. 


- Lägg därtill själva grundprodukten vilket är vår fotboll då man som nätverksmedlem har tillgång till restaurangen i samband med våra femton hemmamatcher i Allsvenskan, säger Robert. 


- Vi tror och hoppas att kombinationen mellan aktiviteter och tävling landar i goda relationer yrkesmässigt som privat och att detta upplägg gör det enkelt för nya företag att komma in, då vi verkligen vill att alla ska finna en affärsnytta hos oss, avslutar Kristoffer.