Vi söker matchpersonal

Förra året fick vi spela våra matcher utan publik, men förhoppningen är att vi i går ska få ta in publik igen vid våra allsvenska matcher. ATT VARA ETT ELITLAG innebär att det behövs många ideella krafter som ställer upp vid våra hemmamatcher. Vill du vara en av dem?

PUBLIKVÄRDAR. Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service vid deras besök på Örjans vall. Du ska vara hel, ren och ha en positiv serviceattityd. Du ska bemöta gästerna på samma sätt som du själv vill bli bemött.

Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och positiv guide till besökarna på Örjans vall.


BILJETTFÖRSÄLJARE. Vi söker dig som har lätt för arbeta i datorer och som snabbt kan serva våra besökare vid köp av biljetter. Du ska även kunna hantera lite stress, då köer kan uppstå.

Vi handskas inte med några kontanter när vi säljer biljetter. 


SCANNERPERSONAL. Här söker vi dig som kan ge våra besökare ett fint välkomnande till arenan samtidigt som du kontrollerar och skannar biljetter.


SJUKVÅRD. Vi söker dig som har god kunskap inom första hjälpen och som snabbt kan ta initiativ vid ev. olycksfall. Du får gärna civilt arbeta som sjuksköterska eller inom sjukvården.


BÅRBÄRARE. Vid ev. skador på spelarna krävs det att vi har bårbärare tillgängliga. Du sitter på bästa möjliga plats under hela matchen.


PARKERINGSVAKTER. Du som vill se fotbollen men kan tänka dig att ställa upp några timmar före avspark. Då kan du vara rätt man att hjälpa till vid våra parkeringsytor.


KIOSK. Om du gillar att sälja, så har vi många försäljningsställen på Örjans vall, både kiosker och souvenirshop. Du servar våra besökare och har lätt till ett glatt leende.


LOTTFÖRSÄLJNING. Vid våra matcher säljer vi det populära ”Halva potten-lotteriet”. Vi önskar fler vuxna försäljare, vilket skulle innebära större vinster men även större intäkter för föreningen.

RESTAURANGVÄRDAR. Vi söker dig som vill vara med och se till att det är ordning och reda vid sponsorrestaurangens ytterdörrar vid våra matcher. Ta chansen att jobba nära vårt nätverk Stigs vänner!

SKRIBENT. Tycker du om att skriva och älskar fotboll? Då kan du passa bra in vår hemsidegrupp. Har du goda kunskaper i det svenska språket – då kan du vara rätt person.


FLER UPPGIFTER. Vid våra matcher händer det fler specifika uppgifter vid våra matcher. Vill du vara med och hjälpa till att lösa dessa uppgifter?  Om du tror att du kan arbeta vid flertalet av våra hemmamatcher – hör av dig och BLI EN I HBK-FAMILJEN!


Intresserad? Lägg ett mejl till Matz Tamsje, matz@hbk.se