MotorHalland huvudpartner 2021

Vi är stolta över att kunna presentera MotorHalland som huvudpartner för säsongen 2021. Som huvudpartner skapar de förutsättningar för våra lag på planen – och gör både #Framåt och den sportsliga satsningen möjlig.

MotorHalland ingick sitt huvudpartnerskap för fyra år sedan. Det initiala avtalet löpte ut 2019. Därför är vi glada att kunna kommunicera att de återigen vill bli huvudpartner och fortsätta sitt engagemang i Halmstads BK och #FRAMÅT.


Vi är väldigt glada att kunna fortsätta driva och utveckla vårt partnerskap. Det är ett mycket viktigt avtal för föreningen, säger Jesper Westerberg i HBK.


Som huvudpartner är MotorHalland också exklusiv billeverantör till föreningen.


Ola Sundén, MotorHalland:

- För oss var det ett självklart val att förlänga vårt huvudpartneravtal. Vi vill verka för att regionen ska växa och må bättre och just det gör #FRAMÅT och Halmstads BK tillsammans med sina partners.


- Vi tycker att det är viktigt att se den här verksamheten långsiktigt. Kan vi tillsammans med #FRAMÅT och HBK vara med och bidra till en välmående region så kommer det över tid vara positivt för vår verksamhet också i form av kunder och arbetskraft. Det finns ett viktigt kretslopp och helhetsperspektiv som HBK och #FRAMÅT har förstått och byggt sin modell ifrån. Det vill vi fortsätta med – och tycker att ännu fler ska bli en del av, säger Ola Sundén på MotorHalland.


Länk till MotorHalland


#FRAMÅT är HBK:s nya CSR-projekt.