Entusiastisk Lundevall inför säsongen

I slutet av förra säsongen kom Simon Lundevall till HBK och detta var i samma veva som laget började rada upp vinster. Det innebar att det bara blev två inhopp men nu är han med från början vilket han uppskattar.
- Det är jätteskönt att dra igång, jag har faktiskt längtat ett bra tag nu. Nu är jag med från början, säger Simon med glädje i blicken.

I höstas skrev han bara för ett kontrakt på några månader. Nu har han förlängt i ytterligare två säsonger med föreningen.
- Jag har trivts skitbra sen jag kom hit och känner mig väldigt inspirerad och väldigt laddad inför säsongen.

Första träningen är avklarad och han gillar det han såg ute på träningsplan.
- Det var bra fart precis som det brukar vara här i HBK. Det är en bra go i den här truppen, vilket jag har känt ända sen jag kom hit, menar Lundevall..

- Bra fart på träningen, lite kyligt som det ska vara, rätt hård försäsong, det är skönt liksom, tycker han.

Simon Lundevall fick under sin tid i Elfsborg uppleva Magnus Haglund som tränare. Han tycker att Haglund ändrat på sitt upplägg under första träningen jämfört med upptakterna i Boråsklubben.
- Ja, det har han, för det här var lite hårdare än vad det var i Elfsborg. Det ska bli kul att se vart man kommer stå sig efter en sån här försäsong, man kommer säkerligen vara bra mycket bättre tränad än vad man har varit tidigare. Ska bli kul att se vart man hamnar då någonstans prestationsmässigt, säger Simon Lundevall och avslutar med några trevliga ord:

-Det är bra go i truppen och härligt att vara i gång.