Röster efter matchen

Det blev 1-1 på IFK Göteborg och några fick efter match uttala sig om det oavgjorda resultatet mot en allsvensk konkurrent.
Målskytten Emil Tot Wikström gav lugnande besked efter matchen om skadan som gjorde att han bröt matchen.
- Det är okej med mig. Jag fick en smäll som var rätt hård och träffade precis under knät, samtidigt  som jag fastnade under honom.
- Jag tycker att vi gör det bra och är ganska stabila. Tycker att vi tagit ett steg till jämfört med FFF-matchen defensivt.

Emil Tot Wikström beskriver ledningsmålet:
- Målet kom till att jag ropade på Joel som snyggt klackade bollen fram till mig. Jag drev framåt och hade solen i ögonen och såg inget passningsalternativ. Sen såg jag att det var öppet i bortre hörnet, det var otroligt skönt. Men jag sparar gärna några mål till Allsvenskan, säger "Totti".

Anfallaren Mikael Boman, som mötte sitt gamla lag, är ganska nöjd efter matchen.
- Vi gör en ganska bra match. I första är vi stabila och har en riktigt bra chans till när Sadat skjuter tätt utanför. I andra kommer de ut med ett nästan nytt lag och tar över, men efter tjugo kommer vi in i matchen igen. Alla matcher är tuffa och vi får leva efter klyschan att vi tar en match i taget, sa Mikael Boman efter matchen.