Lundevall kände sig hemma i Borås

Under fem säsong spelade Simon Lundevall för IF Elfsborg i Borås. I dag var han tillbaka i sin gamla stad och svarade för ett fint frisparksboll. Han hade även en ribbträff bara en stund tidigare, även den på frispark.
- Ärligt talat är jag riktigt glad att vi är inomhus för en gångs skull. Det är en skön hall som har bra förutsättningar för att spela, så det var kul att lira i dag.

Vad säger du om ditt mål som betydde 3-2 ledning strax före paus?
- Jag får en bra träff, jag hade en innan där som tog i ribban. Den andra var lite närmare, jag kunde curla den lite mer, fan den var bra, säger en glad Simon Lundevall efter matchen.

Vad säger du om matchen?
- Vi får en dålig start och börjar inte bra, där vi torskar i dueller och är allmänt passiva, så det var ingen jättestart. När vi sen väl kommer in och börjar kliva dit, och börjar rulla bollen till varandra, då är det stundtals riktigt bra i första halvlek,

- I andra halvlek går matchen ner sig lite när det blir lite byten här och där. De gör ett mål i andra men i det stora hela är det helt okej, slarvigt när vi inte är där från start.

Hur kändes det för egen del?
- Det känns bra, jag var trött mot slutet, vi har kört hårt. Det känns som vi har bra försäsong och vi har något bra på gång. Det gäller att alla håller sig skadefria. Det var kul att lira och det kändes bra.