Haglund: - Matchen präglas av kamp

Efter dagens cupmatch mot Västerås SK svarade HBK-managern Magnus Haglund på några frågor om matchen.
Vad säger du om matchen?
- Det är en match som i 93 minuter präglas av kamp och väldigt få målchanser i matchen. Jag har inte mycket att klaga över vårt försvarsspel, däremot var det svårspelat i dag med tanke på matchbild och underlag. Jag är glad att vi höll nollan och tar oss igenom fysiskt sätt på ett bra sätt.

Malkolm Nilsson Säfqvist var sjuk och Malte Påhlsson fick stå i mål.
- Malte fick stå och klarade sig jättebra. Han fick mycket värdefull erfarenhet och visade att han kan vara redo när han får chansen nästa gång. 

Vad var det som saknades i dag?
- Det som saknades i dag var att skapa de riktigt heta målchanserna, det är väl Tots skott utanför här i slutet, annars är det så för båda lagen egentligen. Inget av lagen skapade de heta chanserna, det finns inga hundraprocentiga målchanser för något av lagen. Så om man ska vara krass så är det 0-0 i chanser.

Ni har tränat hårt i veckan, var det den tunga träningen som gjorde att det förblev mållöst?
- Tunga benen kombinerat med underlaget är det stora, plus att vi gjorde det svårt för varandra här ute, Västerås försvarade sig bra och det gjorde vi också. Vi hade svårt att dyrka upp varandras försvar. Det fanns inte den piggheten och kreativiteten för att luckra över varandras försvar.