"Bosse" gjorde två mål

En tung inledning med 0-2 redan efter tio minuter. Men på några minuter i mitten på första gjorde Mikael Boman både 1-2 och 2-2.
Berätta om dina mål.
- Första målet är ett inlägg från Bengtsson där jag kommer på bakre, den går över deras bortersta mittback, de hade tre mittbackar ju, jag nickar upp den mot första krysset.

- Andra var också ett inlägg från Bengtsson. Det är ganska mycket folk i boxen men jag får med den fint med en första touch med mitt lår och kan trycka upp den i bortre med vänstern.

Vad säger du om första halvlek?
- Vi var inte alls med där och fick en liten väckarklocka där, vi var kvar i bussen. Det var skönt att vi kunde korrigera det så pass snabbt och gå upp och leda med 3-2 i paus.

Matchen i stort?
- Det är helt ok, vi möter ändå en allsvensk kollega som är ett bra lag. En ganska jämn match tycker jag. Det var gott att få en genomkörare, säger Mikael "Bosse" Boman.

---

HBK-managern Magnus Haglund kommenterar matchen:
- En svag start från våran sida. Matchinledningen är normalt sett en av våra styrkor men idag är vi inte med på det sätt som vi önskar när matchen börjar och hamnar i svårt och besvärligt tvåmålsunderläge.

- Efter det sen får vi plockat ner bollen och satte igång vårt spel. Vi gör efter det en riktigt stark halvlek där vi gör tre fina mål och skapar flera andra lägen. Efter deras 0-2 mål är vi bra och resten av halvleken är stark.

- Andra halvleken blir ganska mycket böljande spel, lite mindre strukturerat från båda lagen och blev mer att vi fick jobba med vår fotbollsfys i andra. 

- Det var också åttonde halvleken i träningsmatcher, nu är det dags för tävlingsmatcher. Nu vill vi spela matcher som gäller något.