Gott Nytt Fotbollsår 2022!

I dag lägger vi 2021 bakom oss och ser fram emot det kommande fotbollsåret 2022. Årsplanen har Svenska FF är klar och inom kort lär förslag till spelprogram komma.
För herrarna blir det seriepremiär helgen 2-3 april och man spelar tio omgångar fram till 29 maj, där en veckoomgång är inlagd 18-19 maj. Därefter blir det uppehåll fram till midsommarhelgen där det är planerat att starta upp igen den 26 juni. Sedan kör man i ett fram till den 5 november när Superettan avslutas. Dock ett landslagsuppehåll helgen en 24-25 september.
För lag som ska spela kval kommer dessa att vara klara den 13 november, innan året avslutas med VM med start 21 november och som sen pågår till den 18 december.

Damerna startar sin säsong den 10 april och spelar en match i varje vecka fram till midsommarhelgen 26 juni. Då blir det sommarledigt innan serien tar vid igen den 7 augusti och pågår fram till den 9 oktober. För lag som spelar kval fortsätter säsongen ytterligare två helger.

Datumen som nämns ovan är huvudspeldagen som alltid är en söndag. Dock kan matcher flyttas till dagarna runt detta datum.

Det finns mycket att se fram emot nästa år.


Gott Nytt År önskar Halmstads Bollklubb!