U21-förlust i Varberg

Det blev förlust för HBK:s U21-lag på Håstens IP mot Varbergs BoIS. Det hela slutade 4-2 till de grönsvarta efter 2-2 i paus.
Det var ett starkt lag som Varbergs BoIS mönstrade och redan efter sjutton minuter har de tagit ledningen med 2-0 i medvinden. HBK kommer dock i fatt före pausen. Först när Alexander Johansson när han frispelad tunnlar målvakten.

Alexander har senare ytterligare ett friläge men bollen smet retfullt strax utanför stolpen. Kvitteringen kom fem minuter före paus när HBK tilldömdes en straff och denna ombesörjdes på bästa sätt av Crespo Kamara,

I andra halvlek skapade HBK flera bra chanser att ta ledningen men bollen ville inte in. I stället kunde Varberg göra två mål och till slut vinna med 4-2.

Varbergs BoIS - HBK U21   4 - 2 (2-2)
Malte Påhlsson - Jacob Olsson, Alexander Berntsson, Isac Larsson, Viktor Ljung - Johan Gudmundsson (Melvin Sjöland, 73), Jonathan Svedberg (Nils Theander, 18), Nils Strandahl (Gabriel Wallentin, 55), Isac Harrysson (Mohammad Alsalkhadi, 73) - Alexander Johansson, Crespo Kamara
Mål: 1-0, 2-0, 2-1 (22) Alexander Johansson, 2-2 (40) Crespo Kamara, 3-2, 4-2