U21 föll mot FFF

Det blev förlust mot Falkenbergs FF på tisdagskvällen för U21. FFF tog revansch för förlusten för tre veckor sedan uppe i Falkenberg.
Falkenbergs FF ställde åter upp med ett starkt lag som bl.a. innehöll deras två senaste nyförvärv. De tog även ledningen tidigt men HBK kvitterade tre minuter senare. Jacob Olsson slog ett precist inlägg som Emil Tot Wikström ombesörjde väl genom att snyggt nicka bollen i mål.

HBK hade chansen att ta ledningen när Isac Harrysson kom fri men där målvakten gjorde en fin benparad. I stället blev det på nytt en bortaledning där bollen snyggt chippades över Malte Påhlsson.

I andra halvlek dominerade HBK och Jonathan Svedberg kvitterade på en frispark. HBK hade bra kontroll och gick för en vinst, men i stället gjorde FFF 2-3 på en kontring, och detta blev slutresultatet.
- Vi gör en bra match mot en stark motståndare, men jag tycker aatt vi borde ha vunnit, säger Alf Peterson, U21-lagledare.

HBK U21 - FALKENBERGS FF  2 - 3
Malte Påhlsson - Jacob Olsson, Gabriel Wallentin, Isac Larsson, Victor Ljung (Victor Håkansson, 45) - Isac Harrysson (Melvin Sjöland, 70), Jonathan Svedberg, Erik Ahlstrand (Nils Strandahl, 70), Emil Tot Wikström (Johan Gudmundsson, 60) - Alexander Johansson, Crespo Kamara (Nils Theander, 75).
Avbytare utan spel Max Johnsson, Benjamin Lidh
Mål 0-1 (12), 1-1 (15) Emil Tot Wikström, 1-2 (27), 2-2 (70) Jonathan Svedberg, 2-3 (83)

Lagbilden på U21 är tagen före matchen mot FFF.
Bakre raden fr v Isac Harrysson, Melvin Sjöland, Viktor Håkansson, Johan Gudmundsson, Nils Strandahl, Jacob Olsson, Benjamin Lidh, Nils Theander. Mellersta raden fr v Dick Andersson, Victor Ljung, Gabriel Wallentin, Alf Peterson, Alexander Johansson, Isac Larsson, Tobias Hulenvik. Främre raden fr v Crespo Kamara, Malte Påhlsson, Emil Tot Wikström, Dennis Nilsson, Torbjörn Arvidsson, Jonathan Svedberg, Max Johnsson, Erik Ahlstrand.