Tuff match väntar mot AFC

Magnus Haglund har stor respekt inför matchen mot AFC Eskilstuna på lördagen. Hemma på Örjans vall blev det vinst med 2-1 efter att HBK vänt underläge 0-1 till 2-1.
- Det är en svår match och vi har scoutat dem väl precis som alla lag. I sin senaste hemmamatch såg vi dem slå GIF Sundsvall med 3-2 och vi vet att Sundsvall är ett jättebra lag. I den matchen var AFC väldigt bra. Jag sa inför förra mötet att det känns väldigt konstigt att de ligger där de ligger i tabellen, för i flera matcher har jag sett dem vara väldigt bra. Det är som alla matcher i den här serien en tuff match, säger Magnus inför lördagens match.

Senast mot Degerfors sprack den förlustfria sviten efter sju matcher och nu gäller det att se till att ta poäng igen.
- Vi är revanschsugna och är missnöjda med vår prestation senast och vill givetvis åka dit och göra en bra prestation, det kommer att krävas för att få någonting med oss.

Magnus Haglund meddelar att jämfört med senast är Mikael Boman åter med i matchtruppen medan Edvin Kurtulus inte är aktuell. I HBK:s trupp saknas även Joseph Baffo som är avstängd efter årets fjärde varning senast.