Haglund efter segern

Det var en nöjd och belåten HBK-tränare i Magnus Haglund som vi träffade matchen. Han fick uttala sig om varför det gick som det gick.
Om första halvlek:
- En stark första halvlek, organisationen sitter och vi är extremt bra i vårt försvarsspel där vi släpper till väldigt, väldigt lite. Vi är vassa framåt, vi gör två mål och har ytterligare möjligheter att göra ett tredje mål.

Om andra halvlek:
- Andra halvlek en match som präglas av resultatet. Sen gör vi dessutom 3-0 och i stort sett dödar matchen. Matchen blir lite rörig efter 3-0 och det kunde resulterat i ett reduceringsmål från deras sida. Boman hade ett friläge också och han kunde gjort 4-0. Segern är odiskutabel och det var jätteviktigt att vinna igen efter en förlust, och direkt komma tillbaka och få göra tre mål. Jag tar med mig många bra saker från den här matchen.

Om Malles dubbla räddningar vid straffen:
- Det betyder skitmycket för laget och dessutom för Malkolm själv. Lagets elfte nolla på 17 matcher.

Nya spelare på fyra positioner sen senast:
- Thomas Boakye, bra match som högerback. Defensivt sätt stark och bidrar med sin fart och dessutom bra i det offensiva spelet.

- Mikael Boman gjorde en väldigt bra match och starkt bidrag. Han jobbade fast många bollar och fick in en boll. Speciellt i första halvlek var han en fin uppspelspunkt för oss.

- Alexander Berntsson kom in och gjorde det också bra. Stark i duellspel och gör det han är bra på, jag är jättenöjd med honom.

- Emil Tot Wikström gör det också bra och han ligger bakom det andra målet. Nöjd med honom med.