Slutspelsmatcher i helgen

Dubbelmöte mot Malmö FF är det i helgen då både P19 och P17 spelar hemma mot "Di Blåe".
HBK P19 - MALMÖ FF
Lördag 24 oktober kl. 14.00

Dags för slutspelsmatch nummer tre för HBK P19 och denna gång gästar Malmö FF Halmstad Arena. Avsparken sker på lördag 14.00 på konstgräs 6. 


Lagen har mötts två gånger tidigare denna säsong. Den första matchen spelades i våras i Ligacupen och slutade 2-2 och då tillskrevs Mohammas Alshalkadi och Jonathan Wadensten HBK:s mål. Höstens möte, i seriespelet, slutade med HBK vinst 3-1 efter mål av Jonathan Wadensten, Isac Harrysson och Oscar Murro. 


Nu väntat alltså ett tredje och som alltid stentufft möte med ”Di Blåe” vars SM-finalchanser fortfarande lever men där det ser tuffare ut för HBK efter förra helgens förlust mot IFK Göteborg. 


Tabell och resultat finns HÄR.



HBK P17 - MALMÖ FF

Söndag 25 oktober kl. 13.00

På söndag 13.00 möter HBK P17 Malmö FF i slutspelsserien och efter premiärförlusten mot IFK Göteborg så är det ett revanschsuget HBK som laddar för match.

- Vi är inte nöjda med hur vi avslutade matchen mot IFK men har tränat på bra och ser fram emot att få möta ännu en av Sveriges storklubbar, säger Alexander Sakac i HBK-lägret.


P17 tränar på fredag eftermiddag och efter det tas lag och trupp ut till söndagsmatchen som spelas på Björkvallen i Ränneslöv.
- Tyvärr får vi inte spela på naturgräs på Halmstad Arena och både vi och MFF vill spela på ”riktigt” gräs, så vi är tacksamma för att Ränneslövs GIF lånar ut sin fina gräsplan till den här matchen, säger huvudtränaren Robert Nordström.


På söndagen spelar även Göteborg mot Helsingborg och den spännande tabellen hittar du HÄR.