Nöjd Haglund om matchen

2-0 borta mot Norrby IF kan låta kassaskåpssäkert men så var inte fallet denna onsdagskväll på Borås Arena. Utan i dag krävdes det många löpmeter utan boll och en vilja att vinna matchen, vilket gjordes till slut.

Det var en nöjd Magnus Haglund som vi träffade efter matchen.
- Det var en krigarseger, vi jobbade stenhårt i 94 minuter. Vi gör ett mål i början och ett i slutet, däremellan möter vi ett Norrby som var skickliga på sitt konstgräs. Vi fick försvara oss mycket i matchen och fick aldrig riktigt igång vårt egna spel, men organisation, fighterhjärta och viljan att vinna gör att vi till slut drar det längsta strået.

Att vinna en match när allt flyter på är härligt men att vinna när allt inte stämmer ute på plan är nästan ännu mer skönare. Det var en sådan match idag men Magnus vet att man inte alltid spelar man på topp.

- Över en serie på 30 matcher så spelar du inte upp till din potential alla dagar, och då gäller det att kriga till sig så många poäng som möjligt, idag blev det tre och ytterligare en nolla bakåt, säger en belåten Magnus Haglund efter matchen.