Isac Larsson förlänger

19-årige Isac Larsson förblir HBK:are i ytterligare två år. Detta står klart efter att han och HBK skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till och med säsongen 2022.
Isac Larsson är fotbollsuppfostrad i BK Astrio och kom till HBK som 16-åring 2017. Redan året efter fick han A-lagskontrakt men otur med skador har gjort att det var först i hemmamatchen mot Umeå FC i september som han fick hoppa in och göra seriedebut. Givetvis är Isac nöjd efter att ha satt namnteckningen på kontraktet.
- Det känns fantastiskt kul att få vara med på den resan som vi gör. Här är en utvecklande miljö där alla jobbar hårt, så det känns naturligtvis väldigt bra, säger Isac.

- Förra året hade jag mycket problem med mina ljumskar och det var en tuff period, men jag tycker att jag har visat vad jag går för när jag kommit tillbaka, tycker Isac.

HBK-tränaren Magnus Haglund om sin adept:
- Det känns spännande och glädjande att jobba vidare med Isac. Han är en försvarsspelare som är allround och kan användas både som mittback och som ytterback. Jag tror att Isac kan få en fin fotbollsframtid.