Information till våra privata seriekortsinnehavare

I torsdags tog Regeringen beslut om att fr o m den 1 november är det tillåtet med att ta in 300 personer vid evenemang. Halmstads Bollklubb är positiva till beskedet och ser fram emot att få välkomna vår publik – om än i begränsad omfattning – tillbaka till Örjans vall.

Vi har efter detta datum två hemmamatcher kvar i Superettan och vårt förslag är att vi kommer att fördela platserna till våra seriekortsinnehavare, både privata och våra partners.


Det nu föreslagna maxtaket innebär dock att vi inte kommer kunna erbjuda alla seriekortsinnehavare att få se någon av matcherna. Detta medför att lottning kommer att ske vid fördelningen.


Vår tanke är att vi senast måndag 2 november kommer att informera via hemsida och e-post till våra seriekortsinnehavare om vad som gäller. Vi kommer innan dess inte kunna besvara vilka som tilldelas biljetter till respektive match.


Våra återstående hemmamatcher i Superettan spelas enligt följande:

Lördag 7 november kl. 15.00 HBK– Dalkurd FF

Lördag 28 november kl. 15.00 HBK– Örgryte IS


För er som är privata seriekortsinnehavare och inte fått denna information till er mejl; meddela gärna er mejladress snarast till info@hbk.se