Haglund efter matchen

Magnus Haglund var efter matchen nöjd med segern och framför allt hur det såg ut efter paus. För i första var det lite trögt men det var ett annat HBK som kom ut till andra halvlek.
- Jag tycker att det var en fin seger, där första halvlek var lite trög, vi spelade för långsamt och hade för många touch på bollen. Vi skruvade upp det rejält till andra halvlek, sätter till en början vårt försvarsspel otroligt bra och får den höga pressen att verkligen bita och vinna boll. 

- Vi skapade chanser och etablerade anfallsspelet på motståndarnas planhalva och tog ner antalet tillslag, spelade på två tillslag och spelade bollen snabbt. Vi spelade bra fotboll, vi spelade vår fotboll och skapade rätt så många chanser, säger Magnus Haglund, och tänker bl.a. på Bomans ribbskott och en jätteräddning på skott från Rasmus Wiedesheim-Paul. 

Dock kunde det blivit ett baklängesmål i första halvlek vid ställningen 0-0.
- De hade ett jätteläge när de får friläge i första efter att vi gjort tre misstag. Vi var lite trögstartade i dag men i andra halvlek var vi vassa. Då kom vi tillbaka till det som vi mestadels sett ut under sista månaden, säger Haglund efter segern.