Akademi spelar i helgen

Planeringen är att det blir några akademimatcher i helgen. Både P19 och P16 spelar hemma på söndag, medan P17 spelar internmatch. Dam- och herrlaget har ställt in sina matcher.
P19 - Falkenbergs FF
Söndag 22 mars kl. 10.00
Halmstad Arena

- Vi har, trots alla omständigheter i vårt samhälle just nu, en bra träningsvecka bakom oss och ser fram emot matchen mot Falkenberg på söndag. På tisdag tar SvFF beslut om hur det blir med vårt seriespel och fram till dess tar vi dag för dag och följer utvecklingen och de rekommendationer som finns att stödja sig mot. Rent sportsligt blir det roligt att spela match igen efter två spelfria helger och vi ska ta tillvara på möjligheten att träna på de saker vi vill göra i spelet, säger tränare Johan Bergström. 


P16 - Varbergs BoIS

Söndag 22 mars kl. 14.00

Halmstad Arena

- Efter flertalet byten av motståndare denna helgen så ser vi fram att få ner Varbergs BoIS till Halmstad. Vi går runt lite bland spelarna och ska bli kul se vad vi kan uträtta på söndag. Vi har haft en trevlig vecka med bra fart på träningarna så hoppas att man fortsatt visar upp det, menar Tobias Dock, ny assisterande tränare för året.


Mellan dessa båda matcher spelar P17 en internmatch på söndag kl. 12.00.Foto: Louise Dock