Rasmus är sugen

I fjol var han väldigt nära att bli Superettans skyttekung och han kommer att bli mer påpassad i år. När A-truppen spelade elva mot elva på träningen i dag, så blev det ett mål. Vem som gjorde det? Rasmus Wiedesheim-Paul.
Senast A-laget fick spela en match var den 13 mars i Växjö mot Östers IF. Därefter har alla matcher varit inställda men på tisdag blir det äntligen match igen efter 95 dagar utan match. 

I dag på träningen spelade de elva mot elva. Vi träffade Rasmus Wiedesheim-Paul efter träningen.
- Det var tufft, jag är sliten nu men det känns väl bra. Det är ovant att spela match men det ska jäkligt kul att dra i gång.

Vilken status har ni på formen?
- Det är omöjligt att säga, vi lär väl se det de första tre fyra matcherna. För det är helt annorlunda att träna och att spela match.
Så även om vi spelar elva mot elva på träning så är det inte samma grej, utan det får vi se sen när vi möter riktigt motstånd, menar Rasmus.

Enda målet när de spelade elva mot elva gjordes av Rasmus.
- Jag spelade in den på Tot som var rättvänd, så jag sprang runt honom och så satte han den i steget, jag tog med den och gick utsida och sköt med vänstern vid första stolpen, beskriver Rasmus om målet.

På tisdag kommer han stångas med förre lagkamraten Fredrik Liverstam som numera spelar för Trelleborgs FF.
- Han ska få det svårt, säger Rasmus med glimten i ögat.