Information till våra privata seriekortsinnehavare

Lika glädjande det är att våra matcher sätter igång igen, lika tråkigt är det att våra supportrar inte får se matcherna på plats. Folkhälsomyndighetens riktlinjer är att vi inledningsvis inte kommer att få ha någon publik på plats vid våra matcher och ingen vet i dagsläget hur länge matcher utan publik kommer pågå.

Nu kan ni tyvärr inte uppleva alla matcher på Örjans vall, så vi har tagit fram olika alternativ om hur du kan välja att hantera ditt redan inköpta seriekort. Halmstads BK är mycket tacksam för all hjälp vi kan få från er som seriekortsinnehavare, samtidigt som vi har stor respekt för ert beslut.

 

Värderingsmodell: Seriekortsvärde/15 = värde per match

 

Alt.1 – Jag stöttar HBK genom att efterskänka pengarna till föreningen

 

Alt.2 – Jag önskar att få voucher på förlorat värde som kan användas vid framtida köp av seriekort, biljetter, souvenirer m.m. Vouchern gäller t o m 2021-06-30. Avstämning sker efter sista matchen.

 

Alt.3 – Jag önskar att få återbetalning på förlorat värde. Avstämning sker efter sista matchen.

 

Alt.4 – Jag önskar att häva köpet av seriekort 2020 och därmed vill ha full ersättning tillbaka. Detta alternativ innebär att in inte har förtur er plats 2021.

 

I det fall man önskar kompensation (alt. 2-4) så ber vi er fylla i den bifogade blanketten.

Seriekortsinnehavare - val av alternativ.pdf 

 

Du meddelar enklast ditt val till oss genom att skicka e-post till info@hbk.se . Ange tydligt era alternativ enligt bifogad blankett. Har du ingen e-post kan du skicka bifogad blankett till Halmstads BK, Box 223, 301 06 Halmstad.

 

Denna kommer att skickas till alla på den mejladress som vi har i biljettsystemet på er. Om ni inte har någon mejladress kommer ni att få ett brev med posten. Om ni inte får varken brev eller e-post ber vi er kontakta oss.

 

Ev. frågor besvaras på tel. 035-17 18 80 (vardagar kl. 10-12).

 

För att vi ska kunna planlägga framåt behöver vi ert svar senast den 30 juni 2020. Ditt svar är oerhört viktigt för hur klubben ska fortleva. Tillsammans säkerställer vi föreningens framtid.

 

Om ni inte svarar i tid så tolkar vi detta som att ni väljer alt. 1 och efterskänker pengarna till föreningen.

 

Med fotbollshälsningar

Halmstads Bollklubb