Norrbys tränare inför matchen

När HBK på onsdagskvällen tar emot Norrby IF så är det en gammal HBK-spelare som leder Boråslaget. Sedan något år tillbaka är Mak Lind (Mohammed Ali Khan) tränare/manager för Norrby. 
Norrby har precis som HBK tagit sju poäng hittills och kommer bli en tuff motståndare (precis som alla andra matcher i Superettan). Senast i helgen spelade Norrby IF 2-2 i hemmamatchen mot Ljungskile SK. 

Det är ett tufft spelschema detta pandeminår och spelarna får slita hårt med många matcher på kort tid.
- Det är bara tre dagar sedan vi spelade senast och det är naturligt att det finns en hel del trötta ben. Men vi har fortsatt en trupp där alla är tillgängliga. Det är såklart väldigt positivt och ger oss bra valmöjligheter till att formera laget, säger Mak Lind till Norrbys hemsida.

Han känner att han har ganska bra kontroll på sitt gamla lag:
- När de slog J-Södra med 3-0 tycker jag att de egentligen var ganska överlägsna. Att Brage höll nollan mot dem senast ser jag nästan som ett mirakel. Att döma av det man har sett av Halmstad så här långt så kommer de förmodligen att vara ett topp tre-lag. De har många skickliga spelare i laget, säger Mak till samma hemsida, och fortsätter:

- Men som alla lag så har även de svagheter, och vi har en bra plan på hur vi ska utnyttja det. Håller vi oss till den så kommer vi att åka hem med poäng.

Om Mak Lind och Norrby IF lyckas med sin matchplan får vi reda på i kväll. Matchen börjar kl. 19.00 och kan följas på Dplay.