Lycklig Crespo efter comebacken

I måndagskväll fick han äntligen göra comeback efter skadan han ådrog sig i december 2018. Det var många som dömde ut honom men nu har han äntligen spelat match igen. Dessutom gjorde han mål.
Straffmålet mot Halmia var faktiskt hans första mål på Örjans vall. Även om han är en utpräglad målskytt så har han aldrig gjort mål mot HBK i Halmstad. Däremot gjorde han ett kvitteringsmål för Häcken när lagen 2017 möttes på Bravida Arena.

I slutet på mars skrev han på för HBK och har under en längre tid tränat under sjukgymnasten Simon Bakkiouis ledning och i går fick han äntligen beträda Örjans valls sköna gräsmatta. 
- Det kändes jättebra och lite konstigt under första halvlek. I andra började jag känna lite flow, så det kändes bra. Men jag vet att jag har mycket att lära mig om hur HBK spelar.

Att äntligen få spela match igen är stort för Crespo.
- Det är en känsla som man aldrig kan beskriva. Jag bara njöt av känslan, säger Crespo som också blev målskytt i matchen när han kvitterade på straff.

- Jag har aldrig missat straff i en match. Det var länge sen jag gjorde mål och här fick jag chansen. 

När han vaknade på tisdagsmorgonen dagen efter match så kände han av matchen.
- Det kändes jättejobbigt, jag kunde knappt komma upp ur sängen, det var tufft. Men jag kommer alltid med glädje till träningarna, säger Crespo två dagar efter sin comeback.