Kommentarer efter matchen

HBK.se pratade med Magnus Haglund och några spelare efter matchen.

Magnus Haglund

- Vi kanske gör säsongens bästa halvlek. Första 35 minuterna får vi satt allting precis som vi vill göra det i både anfalls- och försvarsspel. Vi skapar många chanser och jag tappade räkningen. Vi borde sett till det punkterat matchen.

- Med en stark motståndare så kommer dem, förr eller senare, in i matchen om man inte punkterat den. Så blev det ju också. 

- Jag tycker att första kvarten i andra också är ganska bra men när vi inte fick utdelning där heller blir det lite mer en böljande andra halvlek.

- En otroligt stark första halvlek och en stark poäng ändå. Tre nollan på fyra matcher varav tredje raka.

Dusan Djuric

- Det kändes helt okej att vara tillbaka här även om det inte är favoritarenan. Det var kul. Jag bodde här i Borlänge under ett år.

- Jag tycker vi äger hela matchen och ska vinna denna matchen. Tyvärr så gör vi inga mål och då är det svårt att vinna matchen.

Edvin Kurtulus

- Första 30-35 är vi totalt överlägsna och vi borde tagit ledningen med ett och två mål. Sen så blir det ett avbrott i matchen och vi håller de framför oss resten av halvleken.

- Det blir lite öppnare spel i andra efter att de gjort några byten. Dem ändrade lite i sina positioner och kom in i fickorna. Sen får vi inte riktigt till anfallen.

- Vi måste vara skarpare framför mål.

Samuel Kroon

- Jag tycker vi kör över dem första 35 minuterna och har en riktigt bra period där egentligen allt i vårt spel fungerar så som vi vill men vi får inte utdelning. Dem droppar lite och blir ängsliga. När vi då inte får utdelning så öppnar sig matchen och dem har några lägen i andra. 

- Hade vi fått utdelning i första så hade vi vunnit.