Magnus Haglund efter segern

HBK.se lyssnade av Magnus Haglunds tankar efter matchen.

Om en svängig match

- Ja, vi leder ju tre gånger och tredje gången fick vi behålla ledningen vägen ut vilket var otroligt viktigt för oss. Vi hade en tuff upplevelse emot i lördags där vi släppte in ett mål i slutet. Nu gör vi tre och får vinna i en mycket tuff bortamatch i Västerås. Så jag är väldigt glad, både över moralen och poäng.

- En serie består av en massa saker och det gäller att dra det längsta strået så många gånger som möjligt. Så vi har haft vissa matcher när vi vinner med 3-0 och ibland får man kriga och var längst fram när matchen är slut.

Om baklängesmålen

- Idag spelade vi med lite för hög risk på egen planhalva vid ett par tillfällen och förlorade boll i olämpliga lägen och det får vi skärpa till tills nästa match.

Om förändringarna

- Thomas och Sadat gör det jättebra för laget. Thomas gör mål och fixar straffen. Sadat gör ett jättejobb och Crespo hoppar in, gör debut och sitt första mål i HBK. Det var förändringar som lyfte laget.

Om Crespo Kamara

- Jätteroligt och han har krigat och kämpat så in i.. för att komma tillbaka till fotbollsplan. Han har varit hos sen i början av mars. Jag tycker han visar i situationer vilken klass han är.

Om Samuel Kroon

- Sitt fjärde mål. Han har verkligen kommit igång. Han värvades för att vara en poängspelare och hade det lite trögt i de inledande omgångar. Visserligen en assist mot ÖIS. Han har bara kommit mer och mer. Han är på den nivån vi trodde och ville.

Om straffar

- Fem straffar. Satt alla fem. Det är bevis på att vi tar oss in i straffområdet och skapar situationer. Så är det.