Säsongen drar i gång!

På tisdagen (kl. 10.00) är det dags igen för HBK. Efter en månads ledighet är laget åter samlat och Magnus Haglund är positiv inför träningsstarten.

- Det känns gott att det drar igång igen. Vi gick i mål säsongen 2019 med en positiv känsla. I november hade vi en väldigt bra träningsmentalitet där spelarna visade att de vill bygga framåt.

Efter en välförtjänt ledighet sen i slutet på november, men där spelarna fått sköta om sin egen träning, drar det nu åter igång.

- Vi kommer under en normal vecka under försäsongen att ha åtta träningar + match. Inledningsvis kommer vi jobba med att spelarna ska få en bra fysisk grund och med våra principer i både försvars- och anfallsspel, säger HBK-tränaren Magnus Haglund.

Några spelare har lämnat men även några har tillkommit. Utifrån kommer Robin Östlind (Falkenbergs FF), Samuel Kroon (Umeå FC) och återvändaren Viktor Ljung (IFK Värnamo) medan två spelare tar steget upp från U-laget; Jacob Olsson och Isac Harrysson.

- Det ska bli väldigt intressant att se dem i våran miljö, vi har en väldigt bra tro på att de ska bli bra spelare i HBK. Nu gäller det att komma in i gruppen, i omgivningen och vårt sätt att spela, avslutar Magnus.

Kulan är i luften – 88 dagar kvar till premiären av Superettan!