Futsalförlust

Det blev förlust på fredagskvällen för Futsallaget när de mötte Vänersborgs FK med 2-4.
Med många skador och sjukdomar i truppen tvingades HBK åka med endast sju spelare.

Vänersborg hade mest boll med HBK försvarade sig bra med lågt och kompakt försvarsspel. VFK kunde dock gå till ledningen med 2-0 innan comebackande Romario Hulea kunde trycka in kvitteringen efter fint samarbete med Tobias Andreasson. 2-1 stod sig halvleken ut.

Åtta minuter in i den andra halvleken kvitterade HBK till 2-2 genom Hamid Salimi. Men några minuter senare tog hemmalaget återigen ledningen och med sex minuter kvar kom även 4-2. Trötta HBK:are försökte lyfta pressen i slutet och lyckades skapa någon enstaka chans men resultatet stod sig matchen ut.

Vänersborgs FK - HBK  4 - 2 (2-1)
Daniel Lindell, Robert Lundström, Alexander Tolic, Romario Hulea, Reza Mirzai, Hamid Salimi, Tobias Andreasson.
Mål: Romario Hulea, Hamid Salimi.

På bilden ses fredagskvällens målskyttar.