Futsal-förlust

Futsallaget förlorade på söndagen mot Sotenäs FF med 4-7. Ett mål direkt följdes av tre bortamål inom loppet av bara några minuter, och sen fick man jobba i underläge resten av matchen.
Redan i första minuten gav Reza Mirzai HBK ledningen, men den kvitterades i samma minut, och bara fem minuter senare hade Sotenäs fått en drömöppning efter gjort tre mål.

Reducering genom Anton Vestin följdes upp av ytterligare mål av Sotenäs, som i paus ledde med 3-6.
Jakob Adolfssons andra mål för dagen innebar 4-6, och gav lite hopp, men precis som vid övriga HBK-mål svarade Sotenäs direkt med att göra mål.

HBK Futsal - Sotenäs FF  4 - 7
Daniel Lindell, Theodor Svedberg, Henrik Andersson, Reza Mirzai, Jakob Adolfsson, Anton Vestin, Robert Lundström, Alexander Alegre Herrera, Alexander Tolic, Janagha Karim, Hamid Salimi.
Mål: Jakob Adolfsson 2, Reza Mirzai